Milletvekili İsmail Akgül orman yangınından zarar gören köyleri ziyaret etti

Seçildiği günden bu yana vatandaş ziyaretlerine büyük önem veren, Bolu'da olduğu sürece sahadan hiç kopmayan MHP Bolu Milletvekili Göynük ilçesine giderek yangında mağdur olan köylüleri ziyaret etti.

Milletvekili İsmail Akgül orman yangınından zarar gören köyleri ziyaret etti
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Göynük İlçe Başkanı İlknur Odabaşı ve Taşkesti Belde Belediye Başkanı Saim Çevik ile birlikte Göynük'te çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Geçtiğimiz hafta meydana gelen yangının ardından bölgeyi ziyaret eden Akgül ve beraberindeki heyet, Göynük Belediye Başkanı Ali Oral ve Göynük Kaymakamı Talha Battal ile makamlarında görüşerek yangın ve sonrasında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akgül ve heyeti, ardından ilçe esnafını tek tek ziyaret ederek gelen talepleri dinledi ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili notlar aldı. Bu taleplerin Ankara'da takip edileceği belirtildi.

Esnaf ziyaretinin ardından, yangından etkilenen Umurlar, Çaylak Bekirfakılar, Seferler ve Yeniköy köylerine geçen Akgül ve beraberindeki ekip, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek yerinde değerlendirmelerde bulundu.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.