İşte avukatlarla ilgili verilen kararlar

İşte avukatlarla ilgili verilen kararlar
24 Kasım 2017

Bolu’da FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne üye oldukları gerekçesiyle yargılanan 7 avukat için karar verildi. Özgür Beyarslan’a Bylock programını indirdiği ve terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Yattığı süre göz önünde bulundurularak tahliyesine karar verildi. Yargılanan 6 avukatın da beraatine karar verildi.

Haber: Hakan AYDIN FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne üye oldukları gerekçesiyle haklarında dava açılan Bolu Barosu’na kayıtlı 7 avukatın yargılandığı davada karar verildi. Savcı, yargılanan 4 avukat için beraat isterken, 3 avukat için ise TCK’nın ilgili maddeleri çerçevesinde cezalandırılmasını talep etmişti. Davanın tek tutuklu sanığı Özgür Beyarslan olurken savcı, Mustafa Özdemir, Ümmügülsüm Doğan ve Özgür Beyarslan için ise TCK’nın Silahlı Terör örgütü üyeliğiyle ilgili maddelerinden 7,5 ile 15 yıl arasında cezalandırılmalarını talep etmişti. Yapılan yargılama sonunda da Mustafa Özdemir, Ümmügülsüm Doğan, Vildan Beyarslan, Sezai Çavdar, Ayşegül Çavdar ve Nesibe Solak’ın beraatine karar verildi.  Özgür Beyarslan’a Bylock programını indirdiği ve terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Yattığı süre göz önünde bulundurularak tahliyesine karar verildi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.