İşte cadde böyle olacak

İşte cadde böyle olacak
9 Ekim 2016

İzzet Baysal Caddesi’nde yapılan çalışmalar ağır kış şartları nedeniyle deforme olmuş, bunun üzerine Bolu Belediyesi beton kaplamayı kaldırarak renklendirilmiş asfalt atılmasına karar vermişti. Çalışmalar tüm hızıyla devam ederken 15 Kasım'da tamamlanması planlanıyor.

HABER: HAKAN AYDIN

Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Caddesi’nde başlatılan çalışmaların 15 Kasım tarihine kadar bitirilmesi hedefleniyor. Çalışmaların ardından mevcut beton tabanın sökülerek yerine renkli asfalt atılacağı belirtiliyor. 15 KASIM’DA BİTMESİ HEDEFLENİYOR Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Çetinkaya, “İzzet Baysal Caddesi’ne beton ağırlıklı yapmış olduğumuz çalışma, ağır kış şartlarının da etkisiyle kısa sürede deforme oldu. Bu nedenle cadde de renkli asfalt uygulaması yapmak üzere hazırlıklarımıza başladık. Şuanda beton tabanı 5-6 cm sökerek asfalt atmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız ihale sonrası bu çalışmalarında 15 Kasım tarihinde bitmesi hedefleniyor” dedi. BOLU BELEDİYESİ’NE EKSTRA BİR YÜK BİNMEDİ 2013 yılında uygulanan peyzaj çalışmasının kısa sürede deforme olması sonrası Bolu Belediyesi’nin zarar ettirildiği iddialarına da cevap veren Başkan Yardımcısı Çetinkaya, “Kamuoyunda yapılan çalışmaların kısa sürede bozulması nedeniyle Bolu Belediyesi’nin zarara uğratıldığı yönünde çeşitli dedikodular üretiliyor. Peyzaj çalışmasını yapan firma, projeye uygun imalat yapmadığı için hak edişlerinden yaklaşık 1 milyon lira gibi bir rakamı Bolu Belediyesi’nden tahsil edememişti. Şuanda yaptığımız renkli asfalt ihalesinin bize maliyeti ise 250-300 bin lira” diye konuştu. [gallery columns="2" size="large" ids="6644,6645,6646,6647"]

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.