İşte OMR GARAGE'nin muhteşem başarı hikayesi

İşte OMR GARAGE'nin muhteşem başarı hikayesi
31 Ocak 2023

Hatasız işçiliğiyile otomotiv sektöründe 15 yılı aşkın süredir hizmet veren OMR Garage'ye ülkemizin dört bir yanından ilgi var. Profesyonel işçiliği ile dikkat çeken OMR Garage'nin youtube kanalını ve sosyal medya hesaplarını her gün  binlerce kişi ziyaret ediyor. Firma sahibi Ömer Yıldırım şirketinin dününü bugününü ve geleceğe dair hedeflerini Bolu Gazetesine anlattı.

2008 yılında sektöre giren OMR Garage kısa sürede sektöründe ülkenin sayılı şirketleri arasına girdi. Özellikle yeniliğin lideri durumunda ki OMR Garage profesyonel işçiliği ile de sadece ilimizden değil Türkiye'nin dört bir yanından müşteri topluyor.

OMR Garage'yi kurup hayat veren firmanın sahibi Ömer Yıldırım  şirketinin dününü bugününü ve geleceğe dair hedeflerini Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör'e anlattı. Yıldırım en büyük hedeflerinin müşterisi olan herkesin aldıkları hizmetten memnuniyet duyması olduğunu ifade ederek, "2008 yılından bu yana Türkiye'nin otomobil özelleştirmesine öncülük ediyoruz" dedi.  

OMR GARAGE SUNAR !

Ömer Yıldırım, "(JETFilm) "2008" yılında kurulmuş olup, o dönemin profesyonel modifiye (Cam Film, Ses ve görüntü sistemleri, body kit) alanında birçok araca imza attık!

"2013" mayıs ayında -> O M R Garage (Optimized Modification Reform Garage) adı altında yapılandırdık. 

Cam filmi, folyo kaplama, her çeşit xenon, angel eyes far, ledli stop, ses ve oem multimedya sistemleri ile sektörde hizmet verdik. 

Plastidip kaplama ile 500`e yakın araç kaplayarak ilklere imza attik!

"2021" yılında siz değerli müşterilerimize, yepyeni "PREMIUM" işletmemizde A kaliteli ürünlerle hizmet vermeye devam ediyoruz.

Hatasız işçiliğimizle otomotiv sektöründe 15 yıla aşkın deneyime sahibiz, Dünya`nın her yerinden aracına değer veren müşterilerimize ilgi çekici, farklı tasarımlarla yaratıcı ve kaliteli uygulamalar sunmaktan gurur duyuyoruz!" şeklinde konuştu.

O M R GARAGE PREMIUM 

Kurdukları Youtube kanalının büyük ilgi gördüğünü ve tüm vatandaşları kanallarını izlemeye davet ettiği dile getiren Ömer Yıldırım, "30 Aralık 2022 de başladığımız Youtube serüveninde amacımız sizlere güzel, kaliteli içerikler ve yaptığımız işlerin yapılış aşamalarını göstermek niyetiyle yola çıktık. 

Her hafta Cuma günü saat 19:00 ila 20:00 arasında videomuz Youtube kanalımızda yayında! Her hafta güncel ve kaliteli bi o kadar eğlenceli sürpriz konuklarla geliyoruz.  Türkiye'de yağtığımız arabalar ve arabalara yapılan işlemlerin kalitesini ve tekelliğini sizlere sunmak amacıyla çıktığımız bu yolda çok kısa sürede 600 bandında abone ve bi o kadar destek mesajları yağdı ilginize çok teşekkür ederiz. OMR GARAGE ailesi olarak Bolu dışında frenchise olarak Muğla ve Kocaeli şubemizde de sizlere hizmet vermekteyiz. Zaman zaman diğer şubelerimizle de güzel içeriklerle karşınızda olacağız. Bizi desteklemek için Youtube ve İnstagram adreslerimizden takip edip videolarımızı izleyebilirsiniz" dedi.

ÇEKİLİŞLERİ KAÇIRMAYIN...

Yıldırım çok özel çekilişlerinin olduğunu ifade ederek, "OMR GARAGE olarak 1000 aboneye özel … çekilişimiz vardır ! Çekilişe katılmak için sadece OMR GARAGE youtube kanalına abone olmanız yeterlidir. Çekilişte takipçilerimizin çok beğenecaği özel hediyelerimiz olacak. Herkese bol şans mutlu ve sağlıklı haftalar dileriz." şeklinde konuştu.

OMR GARAGE'NİN YOUTUBE LİNKİ

https://youtube.com/@omrgarage

1 yorum yapılmış

  • Sinan Bayrak18 Temmuz 2023 - 17:23
    OmrGarage yolun açık olsun, ilk başladığı zamanları bilirim kalitesini hiç bozmadı. Tebrikler.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.