İzzet Baba köyünde anıldı

İzzet Baba köyünde anıldı
2 Mart 2020

Büyük hayırsever Bolu’nun manevi babası merhum İzzet Baysal, Kuzgölcük Muhtarlığı tarafından düzenlenen mevlid’le anıldı.

İzzet Baysal’ın köyü olan Kuzgölcük Köyünde İzzet Baysal’ın için düzenlenen geleneksel mevlid ve yemek programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Bolu’nun manevi babası İzzet Baysal Şükran Günleri öncesi her yıl geleneksel olarak İzzet Baysal’ın köyü olan Kuzgölcük Köyü Muhtarlığı tarafından düzenlenen anma programı hafta sonu gerçekleştirildi. Programa İzzet Baysal’ın yeğeni ve İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal eşi Solmaz Baysal’la birlikte katılırken, Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alışarlı, Bolu Belediye Başkan yardımcısı Rasim Özdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MUHTAR DUMAN; ‘ONUN YOLUNDAN YÜRÜYORUZ’

Kuzgölcük Köyü Caminde düzenlenen mevlid le başlayan program, katılımcılara yemek ikramıyla devam etti. Düzenlenen program hakkında bilgi veren Kuzgölcük Köyü Muhtarı Mustafa Duman, İzzet Baysal gibi büyük bir hayırseverin köylüsü olmanın övüncünü yaşadıklarını dile getirerek, İzzet Baysal’a olan vefa borçlarını yerine getirebilmek için çalıştıklarını söyledi. Muhtar Duman, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve eşi Solmaz Baysal  başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.