İzzet Baysal Caddesi esnafı isyanda

İzzet Baysal Caddesi esnafı isyanda
14 Nisan 2020

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Hıfzıssıhha kurulunun aldığı karar gereği yayalara kapatılan İzzet Baysal Caddesi esnafı zaten bozuk olan işlerinin iyice bozulduğunu ve kiralarını ödeyemeyecek hale geldiklerini söylediler.

Bolu Gazetesine ulaşan cadde esnafı Koronavirüs tedbirleri kapsamında neden sadece İzzet Baysal Caddesinin kapatıldığını, İzzet Baysal Caddesine girenlerin şimdi başka caddelerde dolaştığını ifade ettiler.

Cadde esnafı, “Zaten zor günler geçiriyorduk şimdi tamamen bitmiş durumdayız. Bu cadde esnafının büyük bir kısmı kiracı. Cadde kapatılınca işlerimiz tamamen bitti. Artık kiralarımızı ödeyemez hale geldik. Kiraları ertelenen olsa da kira borcu birikiyor. Bolu’da bir sürü cadde var. Bu virüs sadece İzzet Baysal Caddesinde mi buluşuyor. Bu caddeye girmeyen vatandaş şimdi başka caddelerde dolaşıyor. Neden tüm tedbirler bu caddede alınıyor da başka caddelerde alınmıyor” dediler.

 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.