İzzet Baysal Caddesinde vatandaş lağım farelerini simitle besliyor

Bolu'nun en önemli ve hatta tek caddesi olan İzzet Baysal Caddesinde gezen lağım farelerini Bolulu vatandaşlar simit atarak besledi. Vatandaşlar "farelere simit atmak martılara simit atmaktan daha zevkli" dediler.

6 Şubat 2024

Bir Avrupa Kenti Bolumuzun en işlek caddesi ve kalabalık olan İzzet Baysal Caddesini adeta mesken tutan lağım farelerine vatandaşlar simit atarak onları doyuruyorlar.

Bugün caddede bir AVM önüne çıkan lağım farelerini gören vatandaşlar hemen simit alarak caddede gezen lağım farelerine simit attılar. Kendilerine atılan simitleri afiyetle yiyen lağım fareleri kameralara yansıdı. 

2 yorum yapılmış

  • ERGİN ÖZBAY6 Şubat 2024 - 17:20
    YANİ BUNUN BELEDİYE İLE NE İLGİSİ VAR ONU ANLAYAMADIM, AVM YETKİLİLERİNİ İLGİLENMESI GEREKMİYOR MU NEDEN FAREYİ İNSANLARIN ARASINDA BESLERİZ BİLEMEDİM Belediyeyle ilgisi var diye kim dedi ki :D
  • İbrahim kıymaz 9 Şubat 2024 - 08:05
    Fare heryerde var, davet istemez, Avrupa kenti sözüne de itirazım var, bolunun tabiii güzellikleri karşısında Avrupa yaya kalır, Avrupa yı örnek almak yanlış, Avrupanın 5 ülkesinde görev yaptım, cadde de sigara izmariti göremez siniz doğrudur, ancak köpek bk dan geçemez siniz, üzerine basma mak için dikkatli olmak zorundasınız çok az, bir kısım bayanlar köpeğin pisliğini kağıda alıyor, parklarda tuvaletler var, taharet yapacak düzenek yok, tuvaletler temiz, fayn

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.