Kar maskesi takıp arkadaşlarını gasp ettiler

Kar maskesi takıp arkadaşlarını gasp ettiler
4 Mayıs 2016
Yaşları 22 ile 25 arasında değişen üç kişi kurguladıkları bir planla arkadaşları olan Metin Ç. isimli şahsı tuzağa düşürerek parasını gasp ettiler. Kendisine kurulan kumpastan habersiz olan talihsiz genç hem dayak yedi hem de parasını beraber oturup içki içtiği arkadaşlarına kaptırdı. ÖNCE KAFA ÇEKMEYE GİTTİLER İsa E., Muzaffer A., ve Özay S. isimli şahıslar arkadaşları olan Metin Ç.’ye şeytanın bile aklına gelmeyecek bir kumpas kurdular. Kurulan planı işleten Muzaffer A. arkadaşı Metin Ç.’yi önce eğlenmeye götürdü ardından da planladıkları tuzağa çekti. DARP EDİP PARALARI GASP ETTİLER Plan gereği ormanlık bir alanda alkol alan Muzaffer A. yanına Metin Ç.’yi de alarak şehre doğru yola çıktı. Önceden planlandığı üzere bir otomobil ile İsa E. ve Özay S. ikilinin yollarını keserek üzerilerine saldırdı. Yüzü kar maskeli olan İsa E. ve Özay S. ikiliyi döverek üzerindeki paraları alıp olay yerinden kaçtı. ÇELİŞKİLİ İFADELER VERİNCE PLAN ORTAYA ÇIKTI Daha sonra bir araya gelen İsa E., Muzaffer A., ve Özay S. paraları paylaştı. 25 Ekim 2015 tarihinde meydana gelen olayla ilgili olarak Jandarmaya şikayette bulunan Muzaffer A. ve Metin Ç.’nin çelişkili ifadeleri üzerine ortaya çıkan arkadaş kumpası mahkemeye yansıdı. Olaya adı karışan tüm kişilerin ifadesine başvuran mahkeme heyeti filmleri aratmayan kumpas olayı karşısında verilen çelişkili ifadeler nedeniyle konun daha detaylı araştırılması için ileri bir tarihe erteledi.
Üç kafadarın arkadaşlarının parasını gasp etmek için kurduğu kumpasın ortaya çıkmasının ardından başlayan mahkeme süreci sonucunda kumpasçılara ne ceza çıkacağı ise merak konusu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.