Korona virüs’e barikatlı önlem

Korona virüs’e barikatlı önlem
8 Nisan 2020

İlimizde koronavirüsün yayılmasını önlemeye yönelik alınan tedbirler kapsamında İzzet Baysal Caddesi girişi polis barikatıyla kapatıldı. Ayrıca caddeye gezmek amacıyla çıkan ve maske takmayan kişilere ceza kesildi.

Bolu Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından koronavirüsünün yayılmasını önlemeye yönelik alınan kararlar doğrultusunda İzzet Baysal Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

POLİS GİRİŞLERİ BARİKATLA KAPATTI

Yasağa rağmen halen daha sokağa çıkan vatandaşların önüne geçmek için İl Emniyet Müdürlüğü, İzzet Baysal Caddesinin girişini barikatla kapattı. Polis ve Bekçiler, caddeye girmek isteyen vatandaşların geçişine mazeretlerine göre izin verdi. Maske takmayan iş olmayan hiçbir vatandaş caddeye alınmadı.

ÖYLESİNE GEZEN VE MASKE TAKMAYANLAR CEZAYI YEDİ 

Polis ekipleri, sadece gezmek için caddede bulunan ve maske takmadığı tespit edilenlere ceza kesti. Uygulama kapsamında 6 kişiye 3’er bin TL’den toplam 18  bin TL ceza uyguladı. Polis, sokağa çıkma yasağı bulunan 20 yaş altındaki bir gence de 3 bin 150 TL para cezası kesti. Ayrıca, ekipler cadde girişinde anons yaparak vatandşlara evde kal çağrısı yaptı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.