Mayıs'ta Boluspor'da kongre var

Mayıs'ta Boluspor'da kongre var
27 Şubat 2023

Son kongrede ekibiyle birlikte Boluspor'u kaderine terk etmeyen, değil elini kellesini taşın altına koyan Başkan Savaş Abak ve yönetimi tüm ekonomik sıkıntılara rağmen ceplerinden para harcayarak takımımızı hedefledikleri noktaya getirmek için gece gündüz mücadele ediyorlar.

Kongre öncesi başkan Abak'a bir çok vaadlerde bulunanlar şu günlerde bırakın bulundukları vaadleri yerine getirmeyi, 'durum nasıl' diye bile sormaktan acizler.

Bu süreç 9 buçuk aydır süregelirken şu an kırmızı beyazlı ekibimiz tek kuruş maddi destek görmedi. Genelda başkan Savaş Abak'ın kendi bütçesiyle ve yöneticilerin katkılarıyla bugün ligde iddialı bir konumda olan ekibimiz en kötü ihtimalle play off'lara kalacak gibi görünüyor.

Tüm bu gelişmeler eşliğinde geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Savaş Abak Mayıs ayı içerisinde bir 'mali kongre' yapacaklarını ve orada göreve geldikleri günden bu yana nereye ne harcadıklarını, hangi eski borçları kapattıklarını, nereden para geldiğinin hesabını tek tek kamuoyuna açıklayacaklarını resmen kamuoyuna duyurdu.

Şeffaf bir yönetim sergileyeceklerinin mesajını veren Başkan Abak Boluspor tarihinde de böylelikle bir ilke imza atacak.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.