Rasim Özdemir rozeti taktı, hayalini açıkladı

Rasim Özdemir rozeti taktı, hayalini açıkladı
15 Mart 2023

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, memur olması nedeniyle istifa ettiği CHP’den milletvekili aday adayı olması için geri dönerek düzenlenen törenle parti rozetinin tekrar yakasına taktı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından en yakınındaki isimlerden olan Rasim Özdemir, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Göreve geldikten sonra memur statüsüne geçen Özdemir, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde Bolu’da CHP’den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Milletvekili aday adaylığı için partisine tekrar geri dönen Özdemir, düzenlenen törenle parti rozetini yakasına taktı. Parti binasında düzenlenen törene CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

“MİLLETVEKİLLİĞİ HAYALİM VARDI”

Milletvekili adaylığı konusundaki hayalini dile getiren Özdemir, “Başkanımız da birlikte siyaset yapıyoruz, uzun yıllardır. Ayni dönem içerisinde belediye meclis üyeliği yapmışlığımız var. O günden bugüne birlikte mücadele ediyoruz. ‘Siyaset iddia işidir’  der Başkan Bey. Hedefleri hep bir yukarı koymak gerektir. Sonuçta benim çok önemli bir görevim var. Başkan yardımcılığı görevim vardı. İyi bir şekilde yaptığımı düşünüyorum tabi Bolu halkının takdirine bırakıyoruz onu. Ama burada yaptığım önemli bir görevi ben bir üst kademeye taşımak istiyorum. Milletvekilliği hayalim vardı. Bu konuyla ilgili isteğim, arzum, aşkım vardı” şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı Ersan Türkoğlu, Özdemir’e parti rozetini takarak milletvekilliği aday adaylığı için başarılar diledi. Özdemir, Cumartesi günü düzenlenecek törenle aday adaylığına ilişkin geniş katılımlı bir tören düzenleyerek açıklamalarda bulunacak.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.