RECAİ BAŞKAN İÇİN ACİL ÇAĞRI

Yeniçağa Belediyesi resmi internet sitesi ve başkanın oğlu Azmi Çağlar, sosyal paylaşım sitesinden yaptıkları açıklamada; “Belediye Başkanımız Recayi Çağlar'a karaciğer nakli için Acil canlı donör aranmaktadır.

RECAİ BAŞKAN İÇİN ACİL ÇAĞRI
7 Nisan 2022

Resmi Siteden yapılan açıklamada "Belediye Başkanımız Recayi Çağlar 'ın Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavisine devam edilirken kötü haber geldi. Başkanın hayatta kalabilmesi için acil donör ihtiyacı olduğu öğrenildi."

Oğulları Sosyal Medya Üzerinden Duyuruda Bulundu. 

Değerli ağabeylerim ve kardeşlerim.

Babam Recayi Çağlar’ın karaciğer ile ilgili hastalığı nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam etmektedir. İyileşme sürecinde olumlu gelişmeler olmak ile birlikte acilen KARACİĞER NAKLİNE ihtiyaç duymaktayız. Bu kapsamda; 18-60 yaş arasında, A Rh +, A Rh - kan gruplarına sahip, gönüllü canlı donöre ihtiyaç duymaktayız. Bu konuda organ bağışı yapabilecek gönüllü kişilerin aşağıdaki numaralar ile iletişime geçmesi rica olunur.

05394900082 (Azmi Çağlar)

05053202066 (Abdussamed Çağlar)

Bolu Gazetesi olarak değerli başkanlarımızdan Recayi Çağlar acil şifalar diler, gönüllü vatandaşların bir an önce harekete geçmesini acilen bekleriz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.