Sosyal medyadan fakire fukaraya derman oluyor

Sosyal medyadan fakire fukaraya derman oluyor
11 Şubat 2021

Bolu'da yardım sever kimliği ile bilinen Korhan Varol Öztürk şu an Bolu'da yüzlerce ailenin yiyecek ekmeğinin dahi olmadığını yine yüzlere ailenin evinde elektriğin, doğalgazın kesik olduğunu söyledi.

İhtiyaç sahibi aileleri tespit ederek, sosyal medya hesabı üzerinden bu ihtiyaç sahibi aileleri hayırseverlerle buluşturan Korham Varol Öztürk sayesinde hergün onlarca ailenin evine yiyecek giriyor, elektrik doğalgaz faturası ödeniyor.

Özellikle pandemide sürecinde işsiz kalan çoğu ailenin zor durumda olduğuna dikkat çeken Öztürk, "Her şehirde olduğu gibi Bolu'da da çok ihtiyaç sahibi aile var. Bunların çoğuda çocuklu aile. Benim gittiğim evlerde anneler ve çocukları var. Babalar ya ölmüş yada terk yada pandemi nedeniyle işsiz kalmış. Belediye kuru gıda yardımı yapıyor tamam buda ihtiyaç ama! Bu evlerde çocuklarda var zeytin, peynir, ekmek, yumurta, süt gibi ihtiyaçlar onları mutlu ediyor.

Sadece yeme içme olsa keşke. Kira, elektrik, doğalgaz ve su faturaları asıl bunlar daha önemli. Şu an Bolu'da elektriği, doğalgazı kesik yüzlerce aile var. Yeme içme bir şekilde bulunuyor ama bu borçlar o garipleri çok zora sokuyor. Belediyemizin eskisi yenisi taşa heykele para harcayıp sponsor bulacağına ihtiyaç sahibi ailelere sponsor bulsun. Ben ve dostlarım ne kadar yetebiliriz ki bu kadar aileye. Keşke Bolu Belediyesinde bir yerim ve ekibim olsa. Tabi ödenek de lazım, neler yapardım neler. Bolu'da tek bir ailenin boynu bükük kalmazdı. Ama benimde bir çapım var. Bu kadar yetebiliyorum. Ömrümün sonuna kadar bu insanlar için koşturmaya devam edeceğim. Bana her çağrımda cevap veren ve destek olan hayırsever dostlarıma teşekkür ederim" dedi.

1 yorum yapılmış

  • BUTİK NURSEL 2157128TELİM12 Şubat 2021 - 11:59
    BEN DE KENDİ ÇAPIMDA ARKADAŞLARIMLA GİYSİ GIDA YARDIMI YAPIYORUM. GİTTİĞİNİZ YERLERDE EVET NE YAZIK Kİ BABALAR ÇOĞUNDA YOK VE EVLATLARINA KOL KANAT GEREN ANNELER VAR .BİZE İHTİYACINIZ OLURSA ULAŞIN YARDIMCI OLALIM...BEN HİÇ BİR DÜŞÜNCEYE VE KİŞİYE HİZMET ETMİYORUM. AMACIMIZ İHTİYACLI İLE YARDIM YAPACAK KİŞİLERİ BULUŞTURMAK.22 SENEDİR BU ŞEKİLDE YARDIM YAPIYORUM.SİZLERİ DE KUTLUYORUM.DİN DİL IRK BENİM İÇİN FARK ETMEZ. UZATILAN EL İHTİYAÇLI NOKTA

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.