SÜLEYMAN ERSİN AKTOLGA'YA SON GÖREV

Bolu Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube müdürlüğünde görevli Polis Memuru Süleyman Ersin Aktolga göz yaşı ve dualar ile uğurlandı.

2 Ocak 2022

Haber Utku Cihan

Geçtiğimiz akşam evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Bolu Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube müdürlüğünde görevli Polis Memuru Süleyman Ersin Aktolga Memleketi Sakarya’ya defnedilmek üzere Bolu’dan tören ile uğurlandı.

Törene Bolu Valisi Ahmet Ümit Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Haluk Saygılım ile Emniyet Müdürlüğünde Şube Müdür ve müdür yardımcıları ile mesai arkadaşları katıldı.

SADETTİN AKSOY VE EŞİ ÖZLEM AKSOY AİLEYİ BİR AN OLSUN YALNIZ BIRAKMADI

Özel Güvenlik Şube müdürlüğünde görevli Polis Memuru Süleyman Ersin Aktolga’nın Akşam saatlerinde vefat haberini alır almaz soluğu ailenin yanında alan Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve eşi Özlem Aksoy aileyi bir an olsun yalnız bırakmadı. Özlem Aksoy Süleyman Ersin Aktolga’nın kızının ellerini bir an olsun bırakmazken acılarına ortak oldular.

Bizde Bolu Gazetesi olarak Bolu Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube müdürlüğünde görevli Polis Memuru Süleyman Ersin Aktolga’ya Allah’tan rahmet kederli ailesi ve İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatına sabırlar diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.