Tanju Özcan İYİ Parti kavgasının detayları

Tanju Özcan İYİ Parti kavgasının detayları
19 Aralık 2022

Belediye Başkanı Tanju Özcan ile İYİ Parti Bolu Teşkilatı arasında belediye başkan yardımcılığı konusunda büyük kavga yaşanıyor. İyi Parti Bolu teşkilatını hiçe sayan Başkan Özcan'ın tavrı, "bu gücü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den alıyor" şeklinde yorumlandı.

Belediye Başkanı Tanju Özcan ile İYİ Parti Bolu Teşkilatı arasında yaşanan gerilimin detaylarına Bolu Gazetesi ulaştı. Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve yöneticileri başkan Tanju Özcan'ı ziyaret ederek Belediye'de başkan yardımcısı olarak görev yapan İYİ Parti Meclis Üyesi Ahmet Yılmaz'ın gördükleri lüzum üzerine görevden alınarak yerine başka bir İyi partili isimin başkan yardımcısı olmasını istedkilerin dile getirdiler.

İYİ Partililerin bu talebine adeta tavır koyan Başkan Özcan 'siz benim işime karışmayın' diyerek adeta İYİ Partilileri makamından kovdu.

Bu yaşananların üzerine İYİ Parti teşkilatını özellikle Belediye Meclisinde bir dizi çalışma içine girdikleri ve hatta kendilerine CHP'den ayrı bir gurup oluşturacakları bilgisine ulaşıldı.

Bazı İYİ Parti mensupları başkan Özcan'ın kendilerine yaptığı bu hadsizliği, "bu cesareti genel başkanımız Meral Akşener'den alıyor" şeklinde yorumladı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.