Türker Ateş Caner Güngör'e değerlendirdi

Türker Ateş Caner Güngör'e değerlendirdi
15 Mayıs 2023

CHP'den milletvekili seçilen Türker Ateş gazeteci Caner Güngör'e değerlendirmelerde bulundu. Ateş Bolu halkına çok teşekkür ederek onlara verdiği her söz tutacağını dile getirdi.

Bolu halkına seçim sürecinde kendisine gösterdiği samimiyet ve destek için teşekkür eden Ateş, "Bolu halkı hep yanımda olduğunu hissettirdi. Sağolsunlar gittiğim her yerde son derece güzel karşıladılar. Bolu insanının samimiyeti inanın anlatılmaz. Sahaya inmeden Bolunun sorunlarını zaten biliyordum. Elbette bu sorunlar içinde bir yol haritası çıkardım. Ben bugün verdiği sözü yarın unutacak biri değilim. Bolu halkı müsterih olsun. Onlara verdiğim her sözü yerine getirmek için çaba harcayacığım. Bana yükledikleri sorumluluğun farkındayım. Halkımız şunu bilsin bir milletvekili yaşadığı kente nasıl hizmet eder herkes görecek. Bana güvenenlerin güvenleri boşa çıkmayacak" dedi.

 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.