Türker Ateş'in açamayacağı kapı yoktur

Türker Ateş'in açamayacağı kapı yoktur
10 Nisan 2023

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hakkı Fidan Bolu Gazetesine Türker Ateş'in 1. sıra adaylığını değerlendirdi. Fidan, "Türker beyin Ankara'da açamayacağı kapı yoktur. Yol sıra gidip çay sıra gelmez" dedi.

CHP'nin her kademesinde görev yapan şu anda da Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Bolu'nun önemli isimlerinden Hakkı Fidan Türker Ateş'in 1. sıra adaylığını değerlendirdi.

KENDİSİ BOLULUDUR

Türker Ateş'in öz ve öz Bolu'nun çocuğu olduğunu ifade eden Fidan, "Kendisi Bolu'nun Karamanlar Köyünden çıkmış Tam Gıdanın sahibi başarılı bir işadamıdır. Bolumuz için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

KİŞİLERİN DEĞİL PARTİMİZİN PEŞİNDEYİZ

Hakkı Fidan bu duruma üzülenler olduğunu, bununda gayet doğal olduğunu dile getirerek, "Tabi bu duruma üzülenler olmuştur. Buda siyasetin içinde olan bir şey. Ama şu bilinmelidir ki bizler kişilerin değil partimizin peşindeyiz. Bu seçimde Bolu'da 3-0 yapacağımıza inancım tamdır. Türker beyinde Bolu'ya çok faydası olacaktır. Yol sıra gidip çay sıra gelmez. Ankara'da açamayacağı kapı yoktur" şeklinde konuştu.

 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.