Ünlü sanatçı Bolu'dan aldığı tuhaf daveti canlı yayında anlattı

Ünlü sanatçı Seranay Sarıkaya'yı başkan Tanju Özcan sosyal medya üzerinden gazoz içmeye davet etmişti. Şimdi de başkan Özcan'ın bu davetinden belli ki cesaret alan bazı kişiler ünlü oyuncuyu Bolu'da kızlı erkekli partiye davet ettiler.

21 Eylül 2023

Yeni dizisinin çekimleri için geçtiğimiz günlerde Bolu’ya gelen ünlü sanatçı Seranay Sarıkaya'yı belediye başkanı Tanju Özcan sosyal medya üzerinden gazoz içmeye davet etmişti. Şimdi de başkan Özcan'ın bu davetinden belli ki cesaret alan bazı kişiler ünlü oyuncuyu Bolu'da kızlı erkekli partiye davet ettiler.

Geçtiğimiz günlerde Netflix’te yayımlanacak “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin çekimleri için Bolu’ya gelen ünlü sanatçı Seranay Sarıkaya sosyal medyasından 'Bolu'yu seviyorum' paylaşımını yapınca belediye başkanı Tanju Özcan'da ünlü sanatçıyı belediyeye gazoz içmeye çağıran bir paylaşım yapmıştı.

İbrahim Selim'in hazırlayıp sunduğu 'İbrahim Selim ile bu gece' programına katılan ünlü sanatçı Seranay Sarıkaya'ya İbrahim Selin 'bugüne kadar aldığın en tuhaf teklif ne?' sorusuna "Geçen instagram DM'lerime bakıyorum. Bir tane genç bir çocuk şöyle bir mesaj atmış. Gerçekten son dönemde duyduğum en tuhaf şey. Bolu'da kızlı erkekli parti yapıyoruz. Bigün bizimle takılmak istermisin" diye cevap verdi. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.