Yanan otomobili jandarma söndürdü

Gökçesu Belediyesine ait otomobil Bolu'da kaza yaptı. Kaza yapan otomobil tam çekiciye yüklenirken aniden yanmaya başladı. Olay yerinde bulunan jandarma yangın tüpleriyle hemen aracı söndürdü.

17 Temmuz 2024

Olay sabah saatlerinde Bahçeköy mevkiinde meydana geldi.

Eray Cırıkıoğlu yönetimindeki Gökçesu Belediyesine ait 14 GB 175 resmi plakalı otomobil ana yola aniden çıkan bir araca çarpmamak için buğday ekili tarlaya uçtu.

Gökçesu Belediyesi çalışanı sürücü Eray Cırıkoğlu bölgeden geçen vatandaşlar tarafından yaralı olarak otomobilden çıkartılarak hemen ambulansla hastaneye ulaştırıldı. Kaza yapan otomobili olay yerinden kaldırmak için bölgeye kurtarıcı çağrıldı. Kaza yapan otomobil çekciyi yüklendiği sırada motor kısmından alev alev yanmaya başladı. 

Olay yerinde bulunan jandarmalar hemen yangın tüpleri ile yanan otomobile müdahale ederek yangını söndürdüler. O anlar saniye saniye görüntülere yansıdı. 

1 yorum yapılmış

  • Devletçi17 Temmuz 2024 - 16:50
    Can kaybının olmaması sevindirici bu araç muhtemelen Gökçesu’dan çok Bolu’da hizmet veriyor. Araç hergün Bolu’da Maliye bakanı tasarruf tedbirleri açıklıyor. Devletin memurunun umurunda değil herkes işe kamu arabalarıyla gidip geliyor bu araç Gökçesu belediyesine mi hizmet ediyor Bolu belediyesine mi denetim yok. @boluvaliliği @mengenkayakamlığı @mehmetşimşek

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.