Yasin Bektaş'ın cenaze töreni belli oldu

Bolu’nun sevilen isimlerinden Yasin Bektaş, işyerinde uykusunda yakalandığı kalp krizi sonucu 47 yaşında hayatını kaybetti. Bektaş’ın ani ölümü sevenlerini yasa boğdu. 

Yasin Bektaş'ın cenaze töreni belli oldu
26 Kasım 2023

Bolu Abant yolu üzerinde işletmecilik yapan Bolu’nun tanınan ve sevilen simalarından Yasin Bektaş işyerinde uyku sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bektaş bugün öğlen saatlerinde işyerinde odasında uyudu. Akşam saatlerine kadar kalkmayan Bektaş’ı uyandırmak için yanına giden işyeri çalışanı Bektaş’ın hayatını kaybettiğini fark etti. Bektaş’ın ani ölümü sevenlerini yasa boğdu.  

Yasin Bektaş Karacasu'da bulunan Santral camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.  

4 yorum yapılmış

  • Ali RIZA KARADENİZ27 Kasım 2023 - 03:26
    Çok şaşkınım çok anı oldu. Allah mekanını cennet eylesin inşallah. Çok ekmeğini yedik. Yemeği yenir suyu içilir bi abi bi patronu.
  • Ömür ince 27 Kasım 2023 - 10:12
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
  • abdullah27 Kasım 2023 - 10:38
    ALLAH C.C. GANİ GANİ RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLUR İNŞALLAH.
  • Şemsettin Gürtürk 27 Kasım 2023 - 14:24
    Yasin kardeşimize ve rahmete kavuşan bütün din kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanları cennet olsun.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.