Yeni yıla bakın nasıl girdiler?

Yeni yıla bakın nasıl girdiler?
1 Ocak 2021

Korona virüs salgınının yaşanmadığı ve maske takılmadığı bir yıl dileyen apartman sakinleri, 2021’e maskelerini pencerelerinden aşağı atarak girdiler.

Bolu’da, korona virüs salgınıyla geçen 2020 yılını geride bırakan vatandaşlar, yeni yıla maskesiz korona virüs salgınının yaşanmadığı bir yıl temennisinde bulunarak girdiler. Tabaklar Mahallesi Şenel Sokak'ta bulunan Candaş Apartmanı sakinleri, yeni yılı hep birlikte yaptıkları organizasyonla karşıladı. Korona virüs salgını olmayan ve maske takılmayan bir yıl dileyen apartman sakinleri, 2021’e dakikalar kala maskelerini takarak evlerinin pencerelerine çıktılar. Yeni yıla hep birlikte 3’ten geriye sayarak giren vatandaşlar maskelerini de çıkararak aşağı attılar. 2021’e maskesiz giren Candaş aparmanı sakinleri maskesiz bir yıl temennisinde bulundular.

“İNŞALLAH 2021 YILINDA MASKELERİMİZİ ÇIKARACAĞIZ”

Büyük çoğunluğunun 65 yaş ve üstü kişilerden oluştuğu Candaş apartmanında yeni yıl organizasyonunu düzenleyen üniversite öğrencisi Furkan Çidem, “2020 yılını çok kötü geçirdik. 2021’e girerken Türkiye’nin verdiği korona virüs mücadelesinin bitmesi için bir temenni olarak camlardan maskelerimizi atmak istedik. Apartman olarak böyle bir temennide bulunduk. Umarım 2021 yılını sağlıklı, mutlu, koronasız bir şekilde geçiririz. Apartmanımızdaki insanlar yaşlı ve hep bir korku halindeler. Hem onlara bir moral olsun hem de etrafımızdan görenler de destek olur diye böyle bir şey yapalım dedik. Onlar da gayet mutlu oldular. Sevindiler. İnşallah 2021 yılında maskelerimizi çıkaracağız” dedi.

7 yorum yapılmış

  • Yüksel1 Ocak 2021 - 15:26
    Sokaklar cöplükmü maske ler atılıyor herkez böyle yaparsa sokaklarımız cöplüğe döner
  • İbrahim kıymaz 1 Ocak 2021 - 15:37
    Bende arzu ediyorum da, dünyada açlar doymadan, kan gözyaşı zulüm son bulmadan, musibetler bitmez,
  • Melungeo 141 Ocak 2021 - 14:59
    işte o iş zor TANRI,nın cezası ne zaman biterse o zaman..atarsın..
  • aliveli 1 Ocak 2021 - 19:35
    allah akıl fikir versin... o maskeleri biri temizlemek zorunda..........
  • Bolu 141 Ocak 2021 - 21:36
    Keşke başka şekilde kutlama yapsaydınız etik olmamış
  • Bolulu1 Ocak 2021 - 22:02
    Bütün gazetelerde aynı haber sanki çok güzel bir hareket Kim topladı o maskeleri Bence bu hareketten dolayı ceza kesilmeli bu apartmana
  • Mazhar1 Ocak 2021 - 22:45
    Ayîptır gunahtir O maskeyi tasiyan ve sokaga atan kisilerden birisi temaslı ise ne olacak O sokagi temizlemekle gorevli olan insana hic mi sayginiz yok

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.