5 KİŞİ DAHA TABURCU OLDU

5 KİŞİ DAHA TABURCU OLDU
23 Nisan 2020

Bolu’da aralarında  sağlık çalışanı ile ailesinin de bulunduğu 5 kişi koronavirüsü yenerek taburcu oldu. Hastaneden son çıkan kişilerle birlikte Bolu’da iyileşen hasta sayısı 25’e ulaştı.

Bolu’da aralarında sağlık çalışanı ve ailesinin de bulunduğu 5 kişi yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Hastaneden yapılan testlerinde koronavirüs testleri pozitif çıkan hastalar tedavi altına alındı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Murat Karaçengel ile Semra Özhan ile Gerede Devlet Hastanesi’nde yatan sağlık çalışanı ile ailesinde iki kişi 14 günlük tedavilerinin ardından koronavirüsü yendi. 

Hastalığı yenerek iyileşen 5 kişi sağlık çalışanlarının alkışlarıyla hastanelerden uğurlandı. Taburcu olan hastalar sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

1 yorum yapılmış

  • AYSE OKUMUS 24 Nisan 2020 - 10:18
    COK GECMIS OLSUN ALLAH BIRDAHA YASATMASIN

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.