Başkan Özcan bugün neler yapıyor neler diyor !

16 Mayıs 2023

Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun geri kabul anlaşmasından çekilerek, Avrupa’ya, sert bir mesaj vereceğini ifade ettiği video açıklamasında "Alın atınızı bipppp tımarınızı” diyerek bildiğiniz küfür etti.

Bugün adeta coşan Belediye Başkanı Tanju Özcan Sosyal medyadan ardı ardına yaptığı paylaşımlara ek olarak son paylaştığı video adeta şok etti. 

“TÜRKİYE DE BUNU KABUL ETTİ”

Videoda anlaşmanın içeriğine ilişkin bilgi veren Özcan, “Sayın Genel Başkana hitaben, Kemal Kılıçdaroğlu’na hitaben bir tweet attım ve bu tweette geri kabul anlaşmasından derhal çekilmemiz gerektiğini ilan etmemiz gerektiğini kendisinden istedim. Adeta yalvardım. Bazıları sormuş, geri kabul anlaşması ne? 2013 yılında AK Parti döneminde Avrupa ile şöyle bir anlaşma yaptık… Avrupa bize dedi ki ‘Size 3 kuruş para verelim, bütün sığınmacıları ülkenizde tutun.’ ‘Hasbel kader geçen olursa Almanya’ya, Fransa’ya, işimize geleni biz burada tutarız, işimize gelmeyeni de sen Türkiye olarak geri alacaksın.’ Türkiye de bunu kabul etti. Yani geri kabul anlaşmasının özeti bu” dedi.

“AVRUPA’YA ŞU MESAJI VERECEK…”

Özcan, videoda küfür içerikli bir atasözüde kullanarak, “Sevr anlaşmasından sonra imzalanmış en ağır anlaşma. Şimdi ben ne talep ettim Sayın Kılıçdaroğlu’ndan, dedim ki derhal bu anlaşmada çekileceğinizi açıklayın efendim. Lütfen, yalvarıyorum dedim. Geri kabul anlaşmasından çeklince Avrupa sınırlarını açıcam. İster kendi ülkerine dönsün sığınmacılar, isterse gitsin Avrupa’ya. Üç kuruş para için bizi burada sığınmacı çöplüğüne çevirdiler. Sayın Kılıçdaroğlu, geri kabul anlaşmasından çekilmekle, Avrupa’ya şu mesajı verecek, (Alın atınızı … tımarınızı.)”  şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.