Başkan Özcan 'Kıvırmadım, fikir değiştirdim' dedi

2023 Genel seçimleri öncesinde kullandığı “Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilirse 2024 yılında yüzde 100 kazanacağımı bilsem de aday olmayacağım” sözleri üzerine ilk kez konuştu.

Başkan Özcan 'Kıvırmadım, fikir değiştirdim' dedi
18 Aralık 2023

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, CHP’den adaylığının kesinleşmesi üzerine daha öncelerde Haber Globel’de söylediği, “Bakın, ben şunu iddialı bir şekilde söylüyorum. Hiç hayatımda kıvırmadım. Eğer bir kez daha seçilirse, 2023’te… Seçileceğine ‘şu’ kadar inanmıyorum… Seçilirse, ben 2024 yılında, seçilme şansım yüzde 100 bile olsa, Bolu Belediye Başkanlığıma adaylığımı koymayacağım” sözleri sosyal medyada Türkiye gündemine girdi.  

Sosyal medyada gündem olan o iddialı sözleri ile ilgili bi TV kanalında konuşan Başkan Özcan, “O konuşma adaylar belli olmadan önce yapılmış bir konuşmaydı. Bunları kıvırmak için söylemiyorum. O zamanki ortamda söylenmiş olan sözler. Sonrasında baktım ki, bizlerde buraları bırakıp gidersek Türkiye sadece sarıdan ibaret olacak. Yani AKP'nin renginde. O yüzden tavrımda bir değişiklik oldu, o gün ki düşüncelerim ile bugün ki düşüncelerim değişebilir. Ülkenin şartları değişebiliyor” dedi.   

Cumhurbaşkanı Erdoğan kadar fikir değiştirmediğini ifade eden Başkan Özcan, “Fikrimden vazgeçmem, değiştirmem Erdoğan Sudi Arabistan'a katil deyip sonra ilişkileri düzeltmek için uğraş veren birine destek verenlerin benim fikir değişikliğinden neden rahatsız oldular merak ediyorum. Benim fikir değişikliğimin bu ülkeye bir maliyeti yok ama Sayın Erdoğan'ın fikir değiştirmesinin maliyeti var. Ben, Sayın Erdoğan kadar fikir değiştirmiyorum” diye konuştu.

 

1 yorum yapılmış

  • Mustafa19 Aralık 2023 - 09:20
    Başkan yapmayın Allah (C.C.) aşkına. Kimse size o açıklamayı zorla yaptırmadı, kendi iradenizle yaptınız. Şimdide düzeltmeye çalışıyorusunuz. Sayın Cumhurbaşkanının kabul etmeyeceğini bile bile birde heykel muhabbeti açmıştınız, sonrada yapmamak için onada çeşitli bahaneler bulmaya çalıştınız. Susun bari.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.