Bolu'da en risksiz alanlar mezarlıklar oldu!

Bolu'da en risksiz alanlar mezarlıklar oldu!
7 Aralık 2020

Bolu’daki vaka sayılarındaki artış Hayat Eve Sığar (HES) haritasına da yansıdı. Bolu’nun tamamen yüksek risk anlamına gelen kırmızı renge boyandığı görünüyor. Haritaya bakıldığında adeta kırmızı alarm veren Bolu’da en risksiz alanlar ise mezarlıklar oldu.

Haber: Ayşe Tavaş

Bolu’da son iki ayda vaka sayılarındaki artışın ardından Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasındaki risk haritası tamamen kıpkırmızı oldu. Kırmızının olmadığı tek yer artık mezarlıklar. Durumun böyle olması hem şaşırttı hem de korkuttu.

‘İşte kentteki en risksiz alan mezarlıklar’

Hayat Eve Sığar uygulamasındaki verilere göre, Bolu’da en risksiz alanların içine giren mezarlıklar şöyle, Paşaköy Mezarlığı, Yukarı Soku Mezarlığı, Çakmaklar Mezarlığı, Çığırtkanlar Mezarlığı, ve Dodurga mezarlığı, Eskici Baba Türbesi ve birkaç Yatır Mezarları riskli alanın en az olduğu yerleri takip etmekte. Durum böyle giderse virüsten sığınacağımız tek  yer mezarlıklar olacak..

Lütfen maske, mesafe hijyen ve tedbirlere uyalım..

1 yorum yapılmış

  • Bolulu8 Aralık 2020 - 00:56
    Fazla gezme

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.