Boluspor taraftarına yapılan bu haksızlık kabul edilemez

Boluspor taraftarına yapılan bu haksızlık kabul edilemez
19 Aralık 2022

Geçtiğimiz günlerde Boluspor’umuzun İstanbul’daki maçına gitmek için Otobüs bulamayan ve bu durumu Instagram sayfaları üzerinden çok sert bir dille eleştiren Yarenler ve Cadde14 grubunun haklı isyanına, Zafer Partisi Gençlik Kolları Başkanı Efe Kürşat Leylekoğlu’ndan destek geldi.

Boluspor taraftarına yapılan saygısızlığa, Zafer Partisi Gençlik Kolları Başkanı Efe Kürşat Leylekoğlu bu açıklamalar ile tepkide bulundu :

Şehrimizin takımına gönül veren bu kentin çocukları Deplasmanlara gitmek için cefa çekerek ilerleyişini sürdürürken, Şehrimizin en önemli manevi değerlerinden birisi olan Boluspor'a ve büyük takımımızın büyük taraftarına yapılan bu haksızlığa göz yummuyoruz. Boluspor, şehrimiz için çok büyük ve çok önemli bir camiadır. İlimizin Vekilleri, İş İnsanları ve Yöneticilerinin taraftar grubumuzun Deplasmanlara rahat ve güven içerisinde gidip gelebilmeleri için destek olmamalarına anlam veremiyoruz. Son deplasmanda taraftarlarımızın otostop çekerek, motorsiklet ve benzeri yollar ile deplasmana gitmek zorunda bırakılmaları bizleri derinden üzdü. Boluspor'umuza ve ona gönül vermiş büyük taraftarımıza yapılan bu haksızlık kabul edilebilir değildir. Söz verip sonrasında taraftarı yalnız bırakanları kınıyoruz. İlgili şahısları tutulabilecek sözler vermeye davet ediyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.