Bolu'yu yasa boğan ölüm haberi

Bolu'yu yasa boğan ölüm haberi
21 Ocak 2018
Abant Palace Oteli Pazarlama Müdürü Hikmet Yeşilkaya'nın eşi Tuna Yeşilkaya henüz 41 yaşındayken hayatını kaybetti. Tuna Yeşilkaya, işadamı Ervani Alemdar'ında kız kardeşiydi. Uzun süredir kanser tedavisi gören Tuna Yeşilkaya bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Henüz 41 yaşında hayatını kaybeden Tuna Yeşilkaya işadamı Ervani Alemdar'ında kız kardeşiydi. 4 yaşında bir çocuğu olan Tuna Yeşilkaya'nın ölüm haberi büyük üzüntü yarattı. Tuna Yeşilkaya yarın (Pazartesi) öğle namazı sonrası Bolu-Kalıcı Konutlar Camiinde kılınacak cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanacak.

1 yorum yapılmış

  • Muhammet Ali Kıvrak21 Ocak 2018 - 15:08
    Bıraktı bizi bu kötü dünyada, çekti gitti melek olmaya. Daha fazla direnemedi meleğimiz hastalığına. En güzel cennetler Meleğimizin olsun. Amansız hastalığa yenik düşén Tuna Meleğimize Yüce Allah’tan rahmet , kederli ailesine sabırlar diliyoruz. Yeri Nur Mekanı Cennet olsun. Başınız sağolsun.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.