Devletin yazdığı yönetmeliği Başkan Özcan yazdı zannediyorlar

Devletin yazdığı yönetmeliği Başkan Özcan yazdı zannediyorlar
11 Aralık 2020

2001 yılında yazılan ve 2013 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile güncellenen Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmeliği Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın personele hatırlatmak için göndermesinden sonra yer yerinden oynadı.

Bakanlar Kurulu Kararı ile devletin yazdığı yönetmeliği sanki Belediye Başkanı Tanju Özcan yazmış gibi kamuoyuna lanse edilmesinden sonra Bolu Gazetesi'ne konuşan Başkan Özcan, "Bu kadar cahillik olmaz. Yönetmelikleri devlet yazar ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarına gönderir. Her yaz ve kış gönderilen bu yönetmeliği bizde personelimize tebliğ ederiz. Olay bundan ibarettir. Açıp okusalar neyin ne olduğunu görecekler. İşte bunlar bu kadar cahiller" dedi.  

İşin özü Bolu Belediyesinin personeline tebliğ ettiği kılık kıyafet yönetmeliği tüm kamu kurum ve kuruluşlarına gönderiliyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.