Flaş haber... Rektör istifa etti

Flaş haber... Rektör istifa etti
28 Nisan 2017
Abant İzzet Baysal Ünverstesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun görevinden istifa etti. Geçtiğimiz hafta YÖK tarafından hakkında soruşturma açılan Hayri Çoşkun sabah saatlerinde istfasını YÖK’e sundu. Hakkında FETÖ soruşturmalarında dava açılan ve sanık sıfatıyla yargılanmasına başlanacak olan Coşkun’un istifası kamuoyuna bomba gibi düştü. Bolu’da, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında 23’ü tutuklu 77 akademisyen hakkında hazırlanan 72 sayfalık iddanamede Abant İzzet Baysal Ünverstesi rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun’un da sanık sıfatıyla 8 Mayıs’ta yargılanmasına başlanacak. Coşkun’dan boşalan rektörlük koltuğuna kimin atanacağı merakla bekleniyor.

1 yorum yapılmış

  • drkok29 Nisan 2017 - 10:54
    İstifa etmedi İSTİFA ETTİRİLDİ. Çarşamba günü YÖK denetçileri geldi durumu ilettiler ya istifa et ya da görevden alırız diye Zaten Pazartesi Salı YÖKte mekik dokumuştu ağlamalara devam etti karı gibi En son Perşembe günü YÖKdeki son ağlamaları fayda etmeyince Cuma kaçınılmaz sonu kabul etmek zorunda kaldı Onca kişiye zülüm yapan Ve başka illere kaçırtan kadrolarıyla özlük haklarıyla oynayan Hayırsız için ZULÜMLE ABAD OLUNMAZ sözü karşılığı yerini bulmuş oldu Şimdi zalimin bol bol Zaman'ı olacak Önünüze gelip ağlamak ve günah çıkarmak için ancak iki yüzlü olmayan ve Mert olanlar bu Yezii'de acımayıp bir hatırlatma yapsın lütfen MÜSLÜMANLAR GÜNAH ÇIKARMAZLAR ve SON NEFESTE TÖVBELER de asla KABUL OLMAZ diye

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.