GÖYNÜKLÜ ÇİFT KORONAVİRÜS'TEN HAYATINI KAYBETTİ

Bolu’nun Göynük ilçesine bağlı Ekinciler köyünde yaşayan Bolulu Ali Çetin koronavirüse yenildi. Yaşlı adamın eşi de iki gün önce korona virüsten hayatını kaybetmişti. Korona virüs salgını Bolulu yaşlı bir çiftin canını aldı. Bolu’nun Göynük il

GÖYNÜKLÜ ÇİFT KORONAVİRÜS'TEN HAYATINI KAYBETTİ
18 Nisan 2020

Bolu’nun Göynük ilçesine bağlı Ekinciler köyünde yaşayan Bolulu Ali Çetin koronavirüse yenildi. Yaşlı adamın eşi de iki gün önce korona virüsten hayatını kaybetmişti.

Korona virüs salgını Bolulu yaşlı bir çiftin canını aldı. Bolu’nun Göynük ilçesine bağlı Ekinciler Köyünde yaşayan Ali Çetin koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti. Ali Çetin’in eşi Ayşe Çetin de iki gün önce korona virüs nedeniyle vefat etmişti.

Ali Çetin’in Bolu’da 14 korona virüs tedavisi gördüğü, 2 testinin negatif sonuç çıktıktan sonra Yalova’ya akrabalarının yanına döndüğü, burada hayatını kaybettiği öğrenildi.

1 yorum yapılmış

  • göynüklü21 Nisan 2020 - 08:56
    Allah rahmet eylesin

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.