Gözler rektör Alişarlı'ya çevrildi

Gözler rektör Alişarlı'ya çevrildi
21 Haziran 2022

İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi başarılı çalışmaları nedeniyle bölgenin en çok tercih edilen hastanesi konumuna gelirken artık hastane binası yetersiz kalıyor.

İzzet Babamızın Bolu'ya armağanı olan İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi günde 2 bin 500 ile 3 bin hastaya poliklinik hizmeti veriyor. Hastane binasını yetersiz olmas yüzünden hastalar balık istifi şeklinde hastanede tedavi olmaya çalışırken, özellikle yatak sayısı artık tamamen yetersiz kalıyor.

Yoğun bakımda yatan bir hasta yatak olmadığı için servise yatırılamazken, yine acilden giriş yapan bir hastayı yatırmak artık son derece zor. Hastaneye yeni gelen bir doktora artık oda bulmakta zorluk çekilirken, hastane personelide küçük odalarda 5 - 6 kişi bir arada görev yapmak zorunda kalıyor.

İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hemen yanında bulunan Morfoloji binasının hastaneye verilmesi durumunda kısmen bir rahatlama olması bekleniyor. Bu talep ise üniversite rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı'ya iletilmiş durumda. Şu an acil ihtiyaç duyulan Morfoloji binasının İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne verilmesi rektör hocanın 2 dudağı arasında.

TUNÇ 'KARDEŞLER GEREĞİNİ YAPARIZ' DEDİ

Öte yandan morfoloji binasının İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne verilmesi durumunda yaptıkları yardımlarla Boluluların kalbinde taht kuran Abdullah ve Nuri Tunç kardeşler buranın tefrişatı noktasında üzerlerine düşeni yapacaklarını açıkladılar.

Konuyla ilgili Nuri Tunç, "Bildiğiniz üzere açılışlar için Almanya'dan Bolu'ya geldim. Burada İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde büyük bir sıkıntı olduğunu gördüm. Rektör beyin bu sıkıntıyı kısa sürede çözeceğini düşünüyorum. Morfoloji binasını tahsis ederse bizde üzerimize düşeni yapacağuz" şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.