Yolcu otobüsünde 500 yasaklı su kaplumbağası ele geçirildi

Bagajdan yüzlerce yasaklı kaplumbağa çıktı! Jandarma ekipleri, Bolu’da durdurdukları otobüste 500 kırmızı benekli su kaplumbağası ele geçirdi.

Yolcu otobüsünde 500 yasaklı su kaplumbağası ele geçirildi
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu’da jandarma ekiplerinin durdurduğu bir yolcu otobüsünün bagajında, ticareti yasak olan 500 kırmızı benekli su kaplumbağası ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrolü sırasında şehirlerarası bir yolcu otobüsü durduruldu. Otobüsün bagaj kısmında yapılan aramada, taşıma çantaları içinde ülkeye sokulması, bulundurulması ve ticareti yasak olan 500 kırmızı benekli su kaplumbağası bulundu.

İstilacı tür olduğu belirtilen su kaplumbağaları, Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili bir kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.