HEMŞİRELER BAKIN NASIL KORONAVİRÜS'E YAKALANDILAR

HEMŞİRELER BAKIN NASIL KORONAVİRÜS'E YAKALANDILAR
26 Mayıs 2020

İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalışan bir hemşire ayağını kırıp evinde istirahat halindeyken diğer hemşire arkadaşları evine yemek götürünce hepsi koronavirüs'e yakalandı.

Olay 15 gün önce meydana geldi. İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalışan bir hemşire ayağını kırdı. Rapor alarak evinde tek başına yaşayan hemşireye aynı hastanede çalışan diğer 2 hemşire arkadaşı yardımcı olmak amacıyla yemek yapıp evine götürdü.

Fakat hemşirelerden birinde koronavirüs olduğu için diğer 2 hemşirede koronavirüs'ü kaptı. 3 hemşirede Köroğlu Devlet Hastanesinde tedavi edilirken şu an evlerinde karantinada oldukları öğrenildi.

7 yorum yapılmış

  • HEMŞİRE27 Mayıs 2020 - 01:42
    yani bu kadar nasıl bilinçsiz hareket edilebilir. halkı eğitecek olan hemşire kendisini koruyamıyor.
  • Ayşe 27 Mayıs 2020 - 10:27
    Bunun bilinç ile ne alakası var. Meslektaşlarına yardımcı olmak için yemek götürmüşler. Ne çirkin bir haber sağlıkçılar hedef tahtası olarak gösteriyor sanki çok meraklılar birbirlerine hastalık bulaştırmaya. Bizler sosyal hayatta anne, arkadaş, aile ferdi, hasta olabiliriz. Bu hastalığa herkes kadar sosyal hayatta maruz kalabiliriz. Bunu anlamak bu kadar mı zor?
  • Gltn27 Mayıs 2020 - 12:40
    Hemşire Coronavirüslü , evinde izole değilmiş ki; bacağı kırılmış.Diğerleri de yalnız yaşayan arkadaşlarına yardıma gitmişler.Sağlıkçı oldukları için sosyal mesafeye ve izolasyon kurallarına uyduklarını varsayıyorum.Aynı anda çalıştıkları hastaneden de kapmış olabilirler. Buradaki suçlamayı dikkate alırsak, coronavirüslü cenazelerini teslim almayan insanlar, yada dünyada hasta insanları hiçbir yardım ulaştırmayıp evlerinde ölüme terkedenle
  • Pandemi27 Mayıs 2020 - 11:41
    Pandemi hastanesi olsa anlarım. Ordada çalışmıyorlar. Üniversite ve Köroğlunda çalışsalar ne olurdu acaba? Sağlık bakanı hergün uyarırken bu davranış olmamış. Kendileri ve aileri için çok dikkat etmeliler. özellikle genç yeni hemşirelerin tecrübelileri dinlemesi gerekiyor.
  • Kcy27 Mayıs 2020 - 12:59
    Pandemi ve hemşire olarak isim giren arkadaşlara!!!!!Okuduklarını ilk önce beyninin süzgecinden geçir sonra doğrumu emin ol ondan sonra yaz teknoloji ilerleyip beyin takılınca sırasıyla yaparsın yazdıklarımı dediydim
  • Mutlu27 Mayıs 2020 - 14:56
    Şimdi olay 15 gün önce olmuş. Olabilir gayet normal. Herkesin bulaştırma riski var. Kimin pozitif olduğunu bilmiyoruz ama haber yapılmış daha kibar bir dille yapılabilirdi fakat altındaki yorumları okudum muhtemelen hemşireler yada sağlık çalışanı o yorumlarda hiç hoş değil.
  • Pandemi27 Mayıs 2020 - 15:09
    Kcy olarak adını giren şahıs neden rahatsız oldunuz anlamadım ama olay bu şekilde değil doğruyu bildiğiniz anlamına gelir. Açıklayın olay nasıl olmuş herkes bilsin. Bildiğiniz halde açıklamıyorsanız oda üzücü... Yorumlarınız hakaret sınırlarını aşmasın lütfen.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.