İnşaata dadanan hırsızı pusu kurup yakaladı

İnşaata dadanan hırsızı pusu kurup yakaladı
16 Kasım 2020

Bolu'da emlak ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Serkan Çakır inşaatına dadanıp inşaat malzemelerini çalan hırsızı pusu kurup yakaladı.

Haber : Caner Güngör

Aktaş Mahallesinde yaptrıdığı inşaattan sürekli malzeme eksildiğini fark eden Serkan Çakır 1 hafta boyunca inşaatın çevresinde arabanın içinde pusu kurarak beklemeye başladı.

1 hafta sabaha kadar araba içinde pusu kuran Serkan Çakır dün inşaata birinin girdiğini fark etti. Bir müddet bekledikten sonra sessizce inşaata giren Serkan Çakır bir kişiyi kucağında inşaat demirleriyle çıkarken görünce hemen cep telefonu ile o anın fotoğrafını çekti.

"1 HAFTA PUSU KURDUM"

Bolu Gazetesine konuşan Serkan Çakır, "İnşaattan sürekli malzeme eksiliyordu. Özellikle demirler azalıyordu. Bir hırsızın inşaata dadandığını tahmin ettim. 1 hafta arabanın içinde pusu kurdum. Dün akşam gece saatlerinde inşaata biri girdi. Bende bir müddet bekleyip içeri girdim. Hırsız demirleri kucaklamış gidiyordu. Hemen polise haber verip kucağında demirlerle fotoğrafını çektim. Daha sonra etkisiz hale getirip polise teslim ettim" dedi.

 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.