İstanbul'da bir memleket sevdalısı

İstanbul'da bir memleket sevdalısı
4 Mayıs 2021

30 yıldır İstanbul'da Wolksvagen servisi işleten ve araç alım satım işiyle uğraşan Bolulu işadamı, Boluspor yöneticisi Rıdvan Erbaş Bolu Gazetesi'ne konuştu.

Çocuk denecek yaşta İstanbul'da iş dünyasına giren Erbaş 30 yıldır Wolksvagen servisi işletiyor ve araç alım satım işiyle uğraşıyor. İstanbul'da sektöründe önde gelen isimlerden biri olan Rıdvan Erbaş'ın memleket ve Boluspor sevdası ise bir başka.

SEZONA GEÇ BAŞLADIK

Boluspor yönetiminde reklam ve sponsurluk sorumlusu olarak görev yapan Rıdvan Erbaş bu sezon transferlere geç başlandığı için istedikleri gibi bir takım kuramadıkarını dile getirerek, "Kongremizi geç yaptığımız için transferlerede geç başladık. Dolayısıyla istediğimiz gibi bir takım kuramadık. Önümüzdeki sezon başarıyı yakalayacağımızı umut ediyorum" dedi.

FUTBOL ÇEVRESİ ÇOK ÖNEMLİ

İstanbul'da futbol dünyası ile iç içe olan Rıdvan Erbaş, "Futbol çevresi ve futbol bilgisi çok önemli. Futbol çok büyük bir sektör. Bu sektörün içindeyseniz tüm argümanlarla hareket etmeniz gerekiyor. Futbola olan sevdamı herkes bilir. Bu sebeple futbol dünyasından çok arkadaşım, dostum var. Bir Bolulu olarak Boluspor için her zaman gerekli yerlerde elimi taşın altına koymasını bilirim" şeklinde konuştu.

BAŞARI İÇİN KENETLENMEK ŞART

Başarıyı yakalamak için birlik ve beraberliğe dikkat çeken Erbaş, "Bugün başarılı olan takımlara baktığımızda camia olarak kenetlendiklerini görüyoruz. İş sadece çok para harcamakla, çok transfer yapmaklada bitmiyor. Yöneticisinden, futbolcusuna, taraftarına, siyasetçisine kadar bir kenetlenme olduğunda Boluspor'un başarılı olmama şansı yok. Boluspor Türk Futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir takımdır" dedi.

MEMLEKETİMİN EMRİNDEYİM

"İstanbul'da yaşayan bir Bolulu olarak memleket sevdamı herkes bilir" diyen Erbaş, "Uun yıllardır gurbette yaşayanların memleket sevdası bir başkadır. Çok küçük yaşta gurbete çıktım. İçimdeki memleket sevdası, Boluspor sevdası bambaşkadır. Elimden geldiğinde memleketimin, hemşehrilerimin emrindeyim. Maddi manevi memleketim için ne yapmam gerekiyorsa elimi taşın altına sokarım" dedi.

Aslen Bolunun Yeniçağ ilçesinden olan Rıdvan Erbaş evli ve 3 çocuk babası...  

1 yorum yapılmış

  • Muharrem ALBAYRAK4 Mayıs 2021 - 19:02
    Memleketimizin herzaman böyle yürekli ve de özünü geçmişini unutmamış ve unutmayacak insanlara ihtiyacı var .

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.