İşte hastanelerden açığa alınanların listesi

İşte hastanelerden açığa alınanların listesi
7 Ağustos 2016
FETÖ operasyonları çerçevesinde Kamu Hastaneler Birliği’ne bağlı personeller arasında en çok açığa alınan doktor Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde bulunuyor. Kurum bünyesinde toplam 36 personel görevden el çektirilirken açığa alınan personellerin arasında doktorlar, hemşireler, eczacılar ve memurlar bulunuyor. Kurum personelinin görevden el çektirilenlerinin tamamı bakanlık emri ile açığa alınmış durumda. Gerede Devlet Hastanesi, İzzet Baysal Devlet Hastanesi, Mudurnu Devlet Hastanesi başta olmak üzere 6 farklı kurumdan 36 personel açığa alındı. Açığa alınan personelin 15 tanesi doktor, 9 tanesi hemşire, 4 tanesi eczacı geri kalanları ise memur kadrolardan oluşuyor. Kamu Hastaneler Birliği’nde açığa alınan isimler ise şu şekilde; Dr. İbrahim Geyik Gerede Dr. İbrahim Makas Bolu Dr. Ayşegül Alçelik Bolu Dr. Aysel Kargı Bolu Dr. Zekeriya Bilgi Bolu Dr. Rula Şahin Bolu Dr. Beyhan Küçükbayrak Bolu Dr. Sinan Taş Bolu Dr. Ümit Aygün Bolu Dr. Yetiş Uçar Bolu Dr. Hakan Şakar Mudurnu Dr. Uğur Korkmaz Bolu Dr. Ömer Karataş Bolu Dr. Sıdıka Ayhan Gerede Hemşire Hatice Tuncer Bolu Hemşire Yasemin Mert Gerede Hemşire Esra Boz Gerede Hemşire Sinem Kurtoğlu Bolu Hemşire İlknur Kurt Bolu Hemşire Nermin Sarpkaya Bolu Hemşire Gamze Yıldırım Bolu Hemşire Gülten Özkan Bolu Hemşire Ayşe Yeşilyurt Bolu Eczacı Nurşen Özdemir Bolu Eczacı Fatma Kuloğlu Bolu Eczacı Semahat Duran Bolu Eczacı Şahan Bayram Bolu Personel Salih Ceyhan Bolu Personel Mehmet Yıldırım Bolu Personel Fuat Kara Bolu Personel Abdurrahman Coşkun Bolu Personel Faruk Temel Bolu Personel Hayrettin İnce Bolu Personel Ersin Ekinci Gerede

1 yorum yapılmış

  • Hamza Canbaş8 Ağustos 2016 - 11:10
    Bu listenin içersin de kesinlikle hiç ilgisi alakası olmayan hemşire var. Kimbilir bu şekilde başkaları da vardır. Bu nedenle yayınlanan bu listedeki kişileri çok iyi tanımıyorsak "Fetö" cü diye yaftalamak doğru değildir. Yarın öbür gün aklanıp görevlerine döndüklerinde, yani devlet kendilerine "Pardon" dediğinde ne yapacaksınız.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.