Kadro güçleniyor

Kadro güçleniyor
15 Ağustos 2017
Bolu ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı  İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet sunduğu polikliniklerde, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.  İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesine katılan  Doç. Dr. Ülkü METE URAL  Kadın Hastalıkları ve Doğum polikliniğinde, Yrd. Doç. Dr. Fatma AVCIOĞLU Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Laboratuarında, Yrd. Doç. Dr. Emine ÖZSARI Göğüs Hastalıkları polikliniğinde, Yrd. Doç. Dr. Mehmet KAYHAN Aile Hekimliği polikliniğinde, Yrd. Doç. Dr. Seda SERTEL MEYVACI  Anatomi Ana Bilim Dalında ve Uzm. Dr. Çağlar KESKİN Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları polikliniğinde  görevine  başladı.   İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan  doktor sayısı  142’e ulaşan İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi,  başvuranlarına en kaliteli ve hızlı hizmeti vermek için sağlık çalışanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.    Gerek hastanenin fiziksel yapısını iyileştirmeye yönelik çalışmalarla, gerekse hizmet sunulan polikliniklerde ihtiyaç duyulan doktor sayısını artırarak Sağlık Hizmetleri alanında İlimizin ve Bölgenin en iyisi olmayı hedeflediklerini ifade eden yetkililer, hastaneye başvuran herkesin sağlığına hızlı bir sekilde kavusmalari gayretinde olduklarını belirttiler.   

1 yorum yapılmış

  • melahat16 Ağustos 2017 - 06:55
    sadece doktor kalitesi yetmez polikiliniklerdeki sekreterlerde iyi eğitilmeli insan ilişmileri iyi olmalı buna dikkat çekilmeli

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.