Rektör nihayet 40 oda verdi

Rektör nihayet 40 oda verdi
13 Eylül 2022

İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nihayet Morfoloji binasından 40 oda verildi. Odalarla ilgili hemen çalışmalar başlayacak.

Bilindiği üzere özellikle çevre illerden gelen hastalar yüzündende büyük yoğunluğun yaşandığı İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi artık ihtiyacı karşılayamaz duruma gelmişti.

İzzet Babamızın Bolu'ya armağanı olan İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi günde 2 bin 500 ile 3 bin hastaya poliklinik hizmeti verirken, hastane binasını yetersiz olması yüzünden hastalar balık istifi şeklinde hastanede tedavi olmaya çalışıyor, özellikle yatak sayısı ise artık tamamen yetersiz kalıyordu.

Tüm bu sıkıntıları bir nebzede olsa hafifletmek için morfoloji binasının İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne verilmesi talep edilmiş, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı bu talebe uzun süre olumlu yanıt vermemişti.

Gelinen son noktada rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı morfoloji binasından 40 odayı İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne vermeyi kabul etti.

Bu 40 odanın tefrişatı hemen yapılarak hastaların hizmetine sunulacak.

2 yorum yapılmış

  • Vedat13 Eylül 2022 - 15:00
    Babasının malınımı veriyor zaten ünüversite alanı Sayın merhum İzzet Baysal babamızın beklemeden hemen gereken yapılmalı
  • Bolulu18 Eylül 2022 - 15:46
    Üniversite hastanesi, göz polikliniği, kuruluşundan bu yana, hastaların muayene, tedavi, tahlil, görme alanı, diğer bilgileri bilgisayar ortamında kayıtlarını yapmıyor. Bütün bilgiler, hastanın elinde taşıdığı kağıda yazılmakta, bakkal veresiye defteri gibi defterlere amelyat günü verilmekte. Çağımıza uygun işlemlerin yapılmasını talep ediyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.