Suat Güner'den başkan Özcan'a istifa et çağrısı

Suat Güner'den başkan Özcan'a istifa et çağrısı
8 Şubat 2022

Düzenlediği basın toplantısı ile erken seçimin formülünü veren Belediye Başkanı Tanju Özcan'a AK Parti İl Başkanı Suat Güner "Belediye Başkanlığından istifa et siyasete soyun" dedi.

Başkan Özcan bugün düzenlediği basın toplantısında muhalefet genel başkanlarına seslenerek erken seçimin formülünü verdi. Başkan Özcan'ın bu açıklamasından sonra AK Parti İl Başkanı Suat Güner, "Siyaset yapmayı çok istiyorsan Tanju Özcan, Belediye Başkanlığından istifa et siyasete soyun. Karla bile mücadele edemedin. Şimdi de gündem değiştirmeye çalışıyorsun. 20 yıldır bu kadrolar halka hizmet ettiği için zafer kazandı.2023'te de sonuç değişmeyecek" şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış

  • Vatandas9 Şubat 2022 - 11:20
    Suat Guner,Baskan sana soracak degil ya.O benim bildigim 25 senedir siyaset yapiyor.Senin siyasette murekkebin bile kurumadi.Sen Isparta`dan ne zaman geldin?Elektrik verilmeyen koyleri neden elektriksiz biraktin da mi geldin?Basskan ile ugrasacagina vatandan dogal gaz.elektrik faturalari ile akaryakit ve pazadan dertli.Bunlara cozum buluver.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.