Vatandaş saat 22.00'dan sonra içecek bir bardak su bulamayor

Vatandaş saat 22.00'dan sonra içecek bir bardak su bulamayor
22 Eylül 2022

BAİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bulunan kantinin saat 22.00'da kapanması hasta yakınlarını zora sokuyor. Saat 22.00'dan sonra vatandaşlar hastanede bırakın yiyecek ekmeği içecek su bile bulamıyorlar.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma ve Geliştirme Vakfıa ait olan İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bulunan kantin saat 22.00'da kapanıyor. Hastanenin belli bölümlerinde bulunan su ve içecek makinalarıda genelde arızalı olduğu için özellikle hasta yakınları büyük sıkıntı yaşıyor.

Bu kantin dışında bölgede başka bir alışveriş olanağının olmaması nedeniyle hastane önünde hastalarını bekleyen vatandaşlar saat 22.00 dan sonra büyük mağduriyet yaşıyor. Saat 22.00'dan sonra içmek için bir bardak su bulamayan vatandaşlar yönetimden kantinin kapanışın daha geç saatlerde olmasını istiyorlar.

 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.