Yarenler 90 dakika susmadı

Yarenler 90 dakika susmadı
7 Şubat 2016

Çiçeği burnunda teknik direktörü Fatih Tekke önderliğinde ilk maçına çıkan Boluspor, ligin güçlü ekibi Adana Demirspor'u 45 dakika bir kişi eksik oynadığı maçta Tevfik'in golüyle mağlup etti. Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar bir an susmayan, tüm tribünleri coşturan Yarenler kazanılan 3 puanda büyük pay sahibi oldu. Maç sonu Teknik Direktör Fatih Tekke ve futbolcular tribünlere giderek yarenleri alkışladılar.

Teknik Direktör Cüneyt Karakuş ile yollarını ayırıp Fatih Tekke'yi takımın başına geçiren Boluspor, ilk zorlu sınavını şampiyonluk mücadelesi veren Adana Demirspor'a karşı verdi. Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya kırmızı beyazlılar golle başladı. 18'nci dakikada Tevfik Köse takımını öne geçirdi. Dakikalar 43'ü gösterdiğinde Yusuf Emre ikinci sarı karttan kırmızı kartı görünce Boluspor 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra herkes ev sahibi ekibin savunmaya çekileceği düşündü ancak öyle olmadı. İkinci yarıya da etkili başlayan Boluspor, kontra ataklarla pozisyon aradı. Birçok pozisyonda beklenen ikinci gol gelmedi. 10 kişi mücadele etmesine rağmen rakibine gol fırsatı vermeyen Boluspor, 90 dakiayı önde tamamladı ve altın değerinde 3 puanı kazandı. Karşılaşma sonrası puanını 30'a yükselten Boluspor, zirveyle arasında 6 puan bıraktı. Tribünler karnaval alanına döndü.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.