13 yaşındaki kıza cinsel taciz iddiası

13 yaşındaki kıza cinsel taciz iddiası
8 Ağustos 2018
Bolu’nun Göynük ilçesinde ortaokul on sınıfına giden 13 yaşındaki küçük kız öğrenciye, kandırarak cinsel tacizde bulunan bir çocuk babası kepçe operatörü Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde tutuklu olarak yargılanmasına başlandı.

13 yaşındaki ortaokul son sınıfına giden F.N.A.’yı kandırarak arabasına bindirdikten, cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen kepçe operatörü F.Ç.  Bolu Ağır Ceza Mahkemesi hakimi karşısına çıktı. Mahkemenin verdiği tutukluluk kararının ardından sanık F.Ç’nin yargılanmasına başlandı.

Şu anda 6 aylık bir çocuğunun olduğunu ve üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyen, sanık F.Ç, Göynük Asliye Ceza Mahkemesinde verdiği ifadelerin geçerli olduğunu ve bu duruşmada savunma yapmayacağını, tahliye kararı verilmesini istedi.

BABANIN ARKADAŞIYIM DİYE KANDIRDI

Mağdur F.N.A’nın avukatı, küçük kızın sanığı görmesinden dolayı hala daha o günkü olayı yaşadığını ve korku içerisinde olduğunu bu nedenle tutuklu sanığın dışarıya çıkartılması talebi, mahkeme heyeti tarafından, savunma hakkının bulunması nedeniyle reddetti. Bunun üzerine 13 yaşındaki küçük kız öğrenci, başından geçenleri şöyle anlattı; “Olay günü son dersimiz olduğundan, sıramda uyuya kalmışım. Son ders zili çaldıktan sonra arkadaşlarım beni uyandırdı. Uyamam dolayısıyla eve gideceğim otobüsü de kaçırdım. Yaya olarak giderken, bu sanık arabasıyla yanıma yanaşıp, ‘Ben senin babanın arkadaşıyım. Gel seni evine kadar bırakayım’ dedi. Ben de olmaz dedim ama çok ısrar edince ve babamın da arkadaşı olduğuna ikna olunca arabanın sağ arka koltuğuna oturdum. Sürekli olarak aydan bana bakıp gülüyordu. Sonra beni ön tarafa çağırdı. Kabul etmedim. Aracı durdurarak, aracın da kapı kilitlerini açarak kendisi arka koltuğa yanıma geldi. Burada bacaklarımı okşadı ve bende hemen kendisini ittim. Bu esnada; ‘Bak seni burada öldürürüm ve ormanlık alana atarım. Kimselerde seni bulamaz’ diye tehditte bulunarak, ‘Seni bir kere öpeyim, sonra da evine bırakayım’ demesi üzerine korkudan bunu kabul ettim. Korkudan sürekli ağlıyordum. Her iki yanağımdan öptükten sonra direksiyon başına geçip beni evimin yakınında bir yerde bıraktı. Durumu arkadaşlarıma anlattım. Sonra okul idaresinin haberi oldu. Kendisinden şikayetçiyim” dedi.

ANNE VE BABA ŞİKAYETÇİ OLDU

Duruşmaya müşteki olarak katılan küçük kızın annesi Y.A ile babası F.A., kendilerinin olayı görmediklerini ve okul müdürünün kendilerini bilgilendirmesi sonucu haberdar olduklarını, sanıktan şikayetçi olduklarını belirttiler. Mahkeme heyeti, eksik evrakların tamamlanmasına, tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına ve duruşmanın 6 Eylül 2018 tarihine ertelenmesine karar verdi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.