Abat liste çalışmalarına başladı

Abat liste çalışmalarına başladı
5 Ağustos 2020

Boluspor'u sahipsiz bırakmayacağını açıklayarak Boluspor camiasına yeniden heyecan getiren Abdullah Abat'ın liste çalışmalarına başladığı öğrenildi.

HABER : CANER GÜNGÖR

Olağanüstü kongre öncesi hiç bir adayın çıkmaması üzerine Boluspor'u sahipsiz bırakmayacağını açıklayan Abdullah Abat'a herkesimden destek mesajları gelirken Abat'ın liste çalışmalarına başladığı öğrenildi.

Geniş katılımlı ve Boluspor sevdalısı isimlerle yola çıkacağı öğrenilen Abat'ın listeyi hemen hazırlayarak 8 Ağustos'ta ki kongrede işi bitireceği alınan bilgiler arasında.

İlerleyen saatlerde Abat'un bir açıklama yapması bekleniyor.

1 yorum yapılmış

  • Ahmet Ötkan6 Ağustos 2020 - 15:08
    İnşallah Boluspor'umuza fayda sağlayacak, çalmayacak, kendi menfaatlerini düşünmeyecek bir ekip olursa güzel Bolu'muzu süper lige çıkarıp eski efsane zamanına dönmek ve Bolu'muzu geliştirmek iyi olacaktır.Vicdanı olan ,sporun, özellikle futbolun içinden gelen bir yönetim olması dileklerimle, saygılarımla.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.