Başkan Özcan'dan erotik shop açıklaması

Başkan Özcan'dan erotik shop açıklaması
3 Ekim 2021

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde İzzet Baysal Caddesi’ne açılan ve ruhsatsız olduğu gerekçesiyle de zabıta ekipleri tarafından tabelası kaldırılan Erotik Shop hakkında açıklamalarda bulundu. Özcan erotik shopu açmak isteyen kişinin Antalya AK Parti teşkilatında görev yaptığını tespit ettiklerini söyledi.

Başkan Özcan, “Bir gerizekalı, bize ruhsat talebinde bulundu. Antalya’da AK Parti İl Teşkilatı’nda da görev yapmış. ‘Ben Erotik Shop açacağım’ dedi. ‘Sen manyak mısın?’ dedim. Ruhstaı vermedik. Bizi CİMER’e şikayet etmiş. Valiliğe şikayet etmiş.

Valilik’ten bize yazı geldi. Sayın Vali Yardımcımız ile kendim görüştüm. Biz izin vermediğimiz halde oraya bir tabela asıyor.  Kimse kusura bakmasın. ‘Hakkımı mahkemede arayacağım’ demiş.

Ben hayatta olduğum sürece, ben bu koltukta olduğum sürece Bolu’da kimseye sapık şeyleri açtırtmam.

TABELAYI ANTALYA'YA GÖNDERSİNLER

Şimdi de tabelasını geri istiyor. Doğruysa, bu kişi AK Parti İl Teşkilatı’nda ise, tabelayı biz AK Partili arkadaşlarımıza verelim. Onlar da Antalya’ya göndersin” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış

  • MSKYD4 Ekim 2021 - 16:51
    Bolu'da öyle bir iş yerinin açılması yanlış mı yanlış, Belediyemizde gereğini yaptı mı yaptı. Bundan dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ederiz. Ancak olayı siyasileştirmenin ne anlamı var Allah (C.C.) aşkına.
  • Cem5 Ekim 2021 - 03:30
    İşte CeHaPe zihniyeti! Bu shoplardan Türkiye'nin bir çok şehrinde var. Buraya açılınca niye sapıklık oluyor? Yoruma bak? Bu ürünlerden almak isteyen adam yine internetten alır, yasak değil ki. Lafa gelince demokrasi kralı, özgürlükcü kesilirsiniz. Zaten 2019 yılında "Önüne gelen alkollü mekan açamaz" diyen de sendin. 2010 yılındaki alkol ruhsatını iptal edip yeni ruhsatta alkolü daha da daraltan da sendin. Göreve başlarken bile Kuran'a el bastı bu adam. A

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.