Belediye Başkanı telefonlarıma çıkmıyor

Belediye Başkanı telefonlarıma çıkmıyor
11 Nisan 2021

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal günlerdir telefonla Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker'e ulaşmaya çalıştığını fakat bir türlü başkan Türker'in telefonlarını açmadığını, nezaketen geri dönüş bile yapmadığını söyledi.

Mudurnu'da kurulan pazarla ile ilgili Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker ile  görüşmek istediğini fakat bir türlü görüşemediğini dile getiren Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal, "Biliyorsunuz hafta sonları pazarlar yasaklandı. Bizim esnafımızda Mudurnu'da Cumartesi günleri pazar kuruyoruz. Başkanı arayıp pazarı hangi güne alalım diye soracağım ama ulaşmak ne mümkün. Onlarca defa kendisini aradım. Bir kere telefonu açmadı. Nezaketende olsa geri dönüş bile yapmadı. Bir oda başkanının telefonuna çıkmayan başkan vatandaşın telefonuna zaten çıkmaz. MHP İl Başkanı Cihan Başaran'a da bu saygısızlığa dur demesi çağrısında bulunuyorum" dedi.

2 yorum yapılmış

  • YARBAY TATTOO12 Nisan 2021 - 09:56
    Aga yazdığınız haberin başlığında Albay Tatü yazıyo, içerikte Mustafa Altındal!Yayınlamadan kontrolde mi etmiyorsunuz birader?!
  • Erkan sözeri16 Nisan 2021 - 10:47
    Adamın boludaki lakabı o.. Kamil tatoo.. Boluda boş beleş yaşıyonuz be birader

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.