BOLU'DA KORKULAN OLDU! KAPANIYOR!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı haftalık verilere göre Bolu'da geçen hafta 100 binde 68.30 olan vaka sayıları bir anda patlama yaptı ve Bolu 100.15 ile Çok yüksek sınıfına girdi.

BOLU'DA KORKULAN OLDU! KAPANIYOR!
20 Mart 2021

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre 100 bin kişide haftalık vaka sayısını paylaştı. 13-19 Mart tarihleri arasında Haftalık verilere göre 100 binde 100,15 ile ilimiz Bolu çok yüksek risk sınıfına girdi.  

BOLU'DA ANİ PATLAMA..

Geçtiğimiz hafta açıklanan verilerde 100 binde 83,10'dan 68.30 düşen ilimizde bu haftada düşüş devam etmesi beklenirken Sağlık bakanı Fahrettin Koca Bolu'da ki vaka sayılarını açıklandıktan sonra Bolu 100,15 ile bir anda kırmızı haritaya girdi. Çok yüksek risk sınıfa giren ilimizde Cafeler Restaurantlar Çay bahçeleri vb işletmeler yeniden kapanıyor. Turuncu haritada %50 müşteri alan işletmeler Çok yüksek risk sınıfında müşteri kabul edemiyorlar. 

BOLU'DA BEKLENİYORDU...

Geçtiğimiz hafta açıklanan haftalık durumun ardından Bolu'da cadde sokak ve açık olan yerler bir anda dolmaya başlarken bu doluluklar ile birlikte virüs haritasına yansıdığı belirtiliyor. 

1 yorum yapılmış

  • Bolulu22 Mart 2021 - 22:29
    Uygulayan kim her yer açık hafta sonu herkes sokakta...

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.