İşte zincir marketlerin fiyat oyunu

İşte zincir marketlerin fiyat oyunu
8 Mayıs 2021

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Altındal yaptığı açıklama ile market zincirlerin vatandaşı nasıl kazıkladığını gözler önüne serdi.

Pazarlar kapalı iken zincir marketlerde 7 liraya satılan domotes pazar yerlerinin açılmasıya 2.99 TL'ye düştü. Biber 6,50 TL, patlıcan ve kabak 5,95 iken bugün 1,99 TL'ye düştü. Hatta çeri domates 12,45 iken pazarların açılmasıyla 4,99 TL'ye kadar düştü.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Altındal namı diğer Albay Tatü, "Neden fiyatlar bugün düştü biliyormusunuz. Çünkü bugün pazarlar açıldı. Peki bu fiyatları bu zincir marketler bu kadar indiriyor halkımızı çok düşünüyorlarsa pazarlarımız kapalı ilken niye bu indirim olmuyor. Hal böyle iken pazarlarımız açık olunca bu indirimi haksız rekabetle bu arkadaşlar yapıyorsa halk evine ucuz meyve sebze alıyorsa gariban tenceresini kaynatabiliyorsa pazarlarımız niye kapalı. Pazarlarımız hep açık olsun.

HALKIMIZ NE ZAMAN SESİNİ ÇIKARACAK

Bu durumu idrak edebilen kaç kişi çıkacak 'biz enayimiz ne değişti de pazarlar açılınca fiyatları %200 düşürdünüz' kim diyecek. Hangi derede kurt öldü diyebilen kaç kişi çıkacak. Halkımıza 2 çift sözüm var. Pazarlar açılınca indirim yapıp, pazarlar kapanınca fiyatları üç katına çıkarıp sizlerin aklıyla alay eden zincir marketlere şimdide gidin alışveriş yapın bakalım. Pazarlar olmasa çoluğunuz çocuğunuz meyve sebze yüzü göremeyecek. Rekabet olmadan kalite olmaz, rekabet olmadan ucuzluk olmaz. Pazarlarımız açık kalsın herkes evine sağlıklı kaliteli ucuz ürün götürsün" şeklinde konuştu.

 

1 yorum yapılmış

  • Bünyamin Aydın 8 Mayıs 2021 - 16:44
    Vatandaşı öpmeyen bir tek kurum gösterebilirmiyiz, elektrik,doğal gaz, akaryakıt, bim,sok,A101, migros,carfur, tüm bu marketler peki bunların patronları kim birde bunlara bakalım tamamı ikktidar partisine mensup ve yakın kişiler asla bunları denetleyeçek hiç bir güç yoktur asla olamaz

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.