Rezillik diz boyu!

Rezillik diz boyu!
29 Eylül 2020

Beypiliç Boluspor- Altınordu maçı öncesi Boluspor TV’de canlı yayına çıkan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırısı hakkında açıklamalarda bulundu. Temur Asloy isimli Ermeni vatandaş canlı yayın esnasında Başkan Özcan’a  küfürlü yorumlar yaparak Ermeni bayrakları paylaştı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Beypiliç Boluspor - Altınordu maçı öncesinde Boluspor TV’de canlı yayına katıldı. Canlı yayında stadyum projesi ile ilgili açıklamalarının arından Ermenistan’ın saldırısı sonrası Azerbaycan ordusu tarafından başlatılan taarruz hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Özcan, kardeş ülke Azerbaycan’ın yaşanan çatışmada yanında olduğu belirtti. Özcan’ın Ermenistan-Azerbaycan arasındaki savaş hakkında açıklamalarda bulunduğu sırada Avusturya’da yaşayan ve yayını izleyen Temur Asloy isimli Emeni bir vatandaş yorumlar yazarak Başkan Özcan’a ağır hakaret ve küfürler de bulundu. Yayında Ermeni Bayrakları paylaşarak ve küfürler eden Ermeni vatandaşa yayını izleyen onlarca Boluspor taraftarı da tepki gösterdi.

2 yorum yapılmış

  • Bilal Çelik30 Eylül 2020 - 10:15
    Sosyal medyadan küfür etmek kolay.Türkiyeden yapsında görsün ansının damını
  • Abdullah30 Eylül 2020 - 12:12
    Merak etmeyin isimsiz kahramanlarımız gereğini yapacaklar.Vesselam

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.