Güler Emlak Kılıçaslan Şubesi açıldı

İlimizde yıllardır Gayrimenkul sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Güler Emlak Danışmanlık Ofisi İzzet Baysal Caddesi merkez şubesinin ardından Kılıçaslan Şubesinde görkemli bir törenle açıldı.

Güler Emlak Kılıçaslan Şubesi açıldı
14 Ekim 2024

İlimizde yıllardır gayrimenkul sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Güler Emlak Danışmanlık Ofisi İzzet Baysal Caddesi merkez şubesinin ardından Kılıçaslan Şubesinde görkemli bir törenle açıldı.

Açılışa Bolu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve birçok seçkin davetli katıldı.

Danışmanlık firması kurucusu ve Yöneticisi Güler Arık, açılışla ilgili yaptığı konuşmada, “Güler Emlak ve Danışmanlık şirketimizin ikinci adresi olan Kılıçaslan şubesinin açılışına katılmanızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Gayrimenkul sektöründe yıllardır verdiğimiz emekle birlikle ülkemizin hizmetin en iyisini hak eden insanlarına kaliteli hizmeti ulaştırabilen şehir dışından gelen misafirlerimize yönelik şehrimize yakışır bir temsiliyle ağırlamak üzere açılışımızı yapacağımız işletmemizin insana ve toplama verdiğimiz değerin yansıması olarak hayata geçirildi. Bizler güler Emlak ailesi olarak verdiğimiz hizmet anlayışının başında kıymetli müşterilerimizin güzel hikâyelerinin başlangıcında olduğumuz bilinci ile hizmet veriyoruz.” dedi.

Güler Emlak Danışmanlık Ofisi açılışına katılan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi;  “Güler Emlak Danışmanlık Ofisi açılışına katılan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi;  “Güler Hanım o kadar güzel ve hayırlı işler yapmış ki ve burada eşinin dostunun göstermiş olduğu teveccühte bunu gösteriyor. Bende burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bugünlere geldiğimizde kadınlarımızın çok büyük önemi ve çok büyük emeği var. Annelerimiz başta olmak üzere bir kez daha burada bulunan tüm kadınlarımıza hanımefendilere saygı ve hürmetlerimi arz ediyorum.” şeklinde konuştu.

Dua okunmasıyla başlayan tören, Kurdele kesimi ile devam etti. Katılımcıların yoğun ilgi sağladığı açılışta yapılan konuşmaların ardından ofis ziyaretçilere açıldı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.