Türker Ateş'ten BGC'ye ziyaret

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Türker Ateş'ten BGC'ye ziyaret
15 Ekim 2024

Bolu Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, gazeteciliğin gecesi gündüzü olmayan  zor bir meslek olduğunu belirtti.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin Bolu'daki en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri  olduğunu da vurgulayan Ateş, “Bolu'nun önde gelen gazeteciler cemiyetini ziayret ettik. Öncelikle yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsun. Sektörün zor bir sektör oldugunu biliyorum. Bizlere dogru haberleri ulaştıran sizler çok önemli bir görev icra ediyorsunuz.  Haber kaynağının doğru olması noktasında var gücünüzle çalıstıgınızı biliyorum.  Emekleriniz zai olmasın.  Birliğiniz daim olsun. Sizlerin var olması bizler için cok cok önemli.  Bizler de sizlere destek verme noktasında her zaman yanınızda olacağız.” dedi. 

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker , CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş'e BGC'ye yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Sizlerin ziyareti bizler için çok önemli. Öncelikle geldiğiniz için teşekkür ederiz. Basın mensuplarıyla siyasetçilerin mesai arkadaşı gibi çalıştıklarını söyleyebiliriz. Bu anlamda hem siyasetçilerin hem de basın mensuplarının birbirlerini iyi anlamaları iyi iletişim kurmaları çok önemli. Bolu Gazeteciler Cemiyeti olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne düşmanlık besleyen ve bölücülük yapan oluşumlar hariç, farkıl görüşlerden tüm siyasi partilere ve siyasetçilere kapımız açık..” ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.